Kerstavonddienst in Het Concertgebouw

24/12/2018 20:00 tot 22:00

Het Concertgebouw
Ieder jaar organiseert stichting Diensten met Belangstellenden een Kerstavonddienst in Het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. Ook dit jaar gaan de deuren open om je te verwelkomen voor een feestelijke viering. Feestelijk vanwege de prachtige ambiance van Het Concertgebouw. Feestelijk vanwege de inhoud van de samenkomst. De Kerstavonddienst staat dit jaar onder leiding van dominee Wim Scheltens.

Muzikale medewerking:

Choral Voices uit Groningen
Concertante uit Voorburg
Kloosterkerkkoor uit Den Haag
Schola Davidica uit Utrecht
Vocaal Ensemble Magnificat uit Emmen

Marjolein Kolkert – Sopraan
Matthijs Leffers – Tuba
Boudewijn Zwart – Vleugel en Carillon
Everhard Zwart – Orgel

Begeleidingsorkest ‘Musicis Groninghae’ bestaande uit o.a. strijkers, harp, fluiten, hobo’s, koperblazers en pauken.

Dit geheel staat onder leiding van dirigent Daniël Rouwkema

Gratis toegang
Iedereen is welkom! Net als voorgaande jaren is de toegang gratis. Aan het organiseren van een dergelijk evenement hangt echter een fors prijskaartje. De prijs van één stoel bedraagt €12,50. Het zou ontzettend fijn zijn als je bijdraagt in de bestrijding van de kosten. Er zal een collecte worden gehouden en het is mogelijk om vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDeal te doneren.

Let op: Je hebt de mogelijkheid om voorrangskaarten te kopen, zodat je verzekerd bent van een stoel. Daarnaast steun je iemand anders die de kosten niet kan dragen. Kijk voor meer informatie op kerstavonddienst.nl

De deuren gaan op maandagavond 24 december om 19.30 uur open, de samenzang start om 19.45 uur en de dienst is van 20.00 – 22.00
Er zijn 1933 plaatsen. Onder alle mensen die in de rij staan, worden rond 19.00 uur kaarten uitgedeeld. Als je een kaartje ontvangt, weet je zeker dat je een plekje hebt. Mocht je later komen en geen kaartje hebben gekregen, dan kijkt het team van Het Concertgebouw of er nog plek vrij is.

Graag tot ziens op Kerstavond in Het Concertgebouw!


Locatie

Adres: Het Concertgebouw, Concertgebouwplein, Amsterdam, Nederland

Stadsdeel: Amsterdam Zuid

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

stichting Diensten met Belangstellenden

Website: http://www.dmbamsterdam.nl