Kerstavond: het gevaar van Kerst - en de belofte

24/12/2018 20:30 tot 20:30

Afgezien van de kitsch en de lichtjes is de boodschap van Kerst behoorlijk ontregelend. Het ontmaskert ons leven en onze wereld want in het Kerstverhaal gaat het niet om groot maar om klein, niet om macht maar om liefde. Het verhaal van Jezus belooft verandering door een nieuw begin! Maar hoe zet het ons in beweging? Want als we dat verhaal vieren, dan hoort daar dus ook bij dat we iets van die belofte tot verandering proberen uit te dragen. Omdat we het ergens ook zelf geloven. Of zouden willen geloven. Alle irritatie en ontregeling rondom het Kerstverhaal kan ons dus helpen om opnieuw te beginnen. Omdat God opnieuw begint.

Kinderen zijn van harte welkom en worden betrokken bij deze gezellige en misschien wel een beetje spannende viering! Er is een heuse kerstband + koor. Doe mee als je wilt of laat het heerlijk op je afkomen op de Van Limmikhofzolder. De ster wijst je waar de ingang is.

Voor de samenkomst (vanaf 18:00)┬áis er een heus ‘bring-your-own-if-you-are-in-the-position’ kerstdiner. Voel je welkom en schuif aan!

Er is een kinderprogramma


Locatie

Adres: Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam, Nederland

Stadsdeel: Amsterdam Oost

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Stroom Amsterdam

Website: http://stroomamsterdam.nl