Kerstviering in de avond Vrijburg in teken van vrede

24/12/2018 22:00 tot 23:00

Kerstviering in de avond Vrijburg in teken van vrede

Op Kerstavond wordt u ontvangen met kaarslicht. De kerkdeuren gaan om 21:30 open en vanaf 21:45 kunt u al genieten van de samenzang van het koor. ‘Vrede op aarde’ gaan we ook dit jaar vol enthousiasme zingen. Het verlangen naar vrede en solidariteit zit diep in ons. De wereld waarin wij leven maakt op velen een indruk van chaos. Is de ene brandhaard op het nippertje geblust, de volgende laait alweer op.

Toch is er een onuitroeibaar positieve onderstroom te ontwaren. Voor wie ziet en voor wie vertrouwt. Op wat? Op iets kwetsbaars als het verlangen naar vrede. Op iets kwetsbaars als het symbool van het kerstkindje.

U bent van harte welkom om op Kerstavond in Vrijburg met ons de vrede te bezingen, erbij stil te staan en het te vieren! Ds. Joep de Valk leidt de viering. Warme wijn en druivensap na afloop. 24 december om 22:00 uur.

Vrijburg is een open (geloofs)gemeenschap in Amsterdam. Wij bieden een spiritueel thuis aan een ieder die zich vragen stelt over een zinvol bestaan. Belangstellend, vrij en verdraagzaam.


Locatie

Adres: Diepenbrockstraat 46, Amsterdam, Nederland

Stadsdeel: Amsterdam Zuid

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Vrijburg

Website: http://www.vrijburg.nl