Tot Heil des Volks Kerstviering - Wat is je naam?

21/12/2018 19:30 tot 21:00

Dit wordt de 163e kerstviering van Tot Heil des Volks (THDV) en we hopen dat jij erbij bent! Het thema is dit jaar ‘Wat is je naam?’ en onder meer Arie de Rover (auteur/coach) en Gert Hutten (directeur THDV) zullen spreken. Verder zingen we traditionele én nieuwe kerstliederen met orgel en de projectband onder leiding van Ronald Koops. Ook hebben we dit jaar het daklozenkoor ‘De Straatklinkers’ uitgenodigd! Het wordt een sfeervolle en warme avond die je niet mag missen! Ja, ik kom!

Tijdens de kerstviering wordt gecollecteerd voor het werk van Amsterdammers Helpen Amsterdammers (AHA), een project van THDV. Veel mensen in onze samenleving missen de warmte van een ‘thuis’. AHA is een plek in hartje Amsterdam waar dak- en thuislozen op adem kunnen komen. We bieden hen eten, warmte en gezelligheid. Samen met de gasten zoeken we ook naar mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding.

We willen je vragen om – als je dat kunt – sokken, wanten, sjaals of mutsen mee te nemen, zodat we de honderden daklozen in Amsterdam praktisch kunnen dienen. We zetten manden en tafels neer bij de ingang waar je deze in kunt leveren.

GEEF NU AAN DAT JE KOMT! 


Locatie

Adres: Noordermarkt 48, Amsterdam, Nederland

Stadsdeel: Amsterdam Centrum

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

THDV

Website: http://www.thdv.nl